José Echegaray

Espaniol nga inheniero, matematiko, ken dramaturgo

Ni José Echegaray y Eizaguirre (Abril 19, 1832Septiembre 4, 1916) ket maysa nga inheniero, matematiko, ken dramaturgo iti Madrid, Espania.

José Echegaray y Eizaguirre
José Echegaray y Eizaguirre.jpg
Dagiti salaysay
Naiyanak(1832-04-19)Abril 19, 1832
Madrid, Espania
NataySeptiembre 4, 1916(1916-09-04) (tawen 84)
Madrid, Espania
TrabahoDramaturgo, sibil nga inheniero ken Matematiko
PakipagilianEspaniol
Kitadrama
Kangrunaan a pammadayawPremio Nobel iti Literatura
1904

BibliograpiaUrnosen

DramaUrnosen

  • O locura o santidad, 1877
  • Mariana, 1892
  • El estigma, 1895
  • La duda, 1898
  • El loco Dios, 1900

Dagiti akinruar a silpoUrnosen